You can't find peace by avoiding life.

Duktiga tjejen

Kategori:

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite om Tilde också. Hon är verkligen ett barn nu. Inte en bäbis. Även fast hon känns så liiiiten :) Men hon är så himla duktigt! Hon har börjat förstått det här med tandborstningen nu, tidigare har hon bara sugit på tandborsten men nu har hon fattat att man ska borsta tänderna och gör det gärna och länge. När hon börjar bli trött runt 18-18:15 om kvällarna (läggningen är 18:30) så kryper hon upp i sitt hörn i soffan och bäddar ner sig själv under täcket och ligger och varvar ner tills vi ska gå upp. Vid läggningen så får hon sin flaska ersättning i sängen och somnar sedan själv på 5 minuter med en av oss i rummet bredvid. Inget skrik och inget gnäll - världens bästa unge.

Hon har även börjat sagt nej
nu när hon inte vill göra saker, byta blöja, ta av sig halsduken / mössan eller hämta någonting. Känns som om vi kommer få höra det mycket framöver, haha!

På tisdag ska jag och Tilde vara lediga och gå på sångstund på fyren,
såsom vi gjorde när hon var mindre. Det ska blir roligt och se hur Tilde tycker det är nu när hon är större! Det ska även bli kul att få se dom andra barnen om dom nu fortfarande är med. Det ser jag framemot! Sen har pappa Fredrik tagit ledigt en vardag i början av februari och då tänkte vi testa på ett lekland med Tilde. Där kommer hon nog trivas.

Tittar på babblarna efter badet 

Rita är poppis
Kommentera inlägget här: