You can't find peace by avoiding life.

Helgen

Kategori: Tilde 10-11 månader

Ännu en helg har passerat! I fredags byggde jag Tilde ihop alla stolar som vi köpte, utom en som det var fel på och den måste bytas.. Och i lördags åkte vi sedan till min syster och hennes familj och hälsade på, vi stannade hela dagen, killarna drog iväg och fiskade ett tag och sedan åt vi en jätte god grillad middag innan vi åkte hem. Det var en riktigt mysig dag och solen tittade fram till och med :)
 
Dom bor så himla fint! 

Igår var vi varit hos mina föräldrar och byggde så mycket som gick på altanen, det regnande och åskade men vi kom en bit till och det är inte så mycket kvar nu! Tilde har kommit in i nån period där hon inte riktigt vill sova om dagarna, det är precis som om hon är rädd att missa något :) Men hon blir varken arg eller gnällig, vilket är jätte skönt.

Kvällen avrundade vi med en jätte god middag som Fredrik tillagade
. Med oxfilé, crashed potatoes, egengjord rödvinssås och bea. Det var så jävla gott, det riktigt smällte i munnen! Tilde hade somnat så vi kunde äta i lugn och ro och vi satte oss sedan på altan med ett varsitt glas vin och snackade om kommande projekt här hemma :)
 
Tilde och Fredrik förbereder för mat
 
 
Hittade en fin lapp under tallriken :)
 
Tilde slappade lite i pappas knä innan matlagning :)