You can't find peace by avoiding life.

Tilde

Kategori: Tilde 12-13 månader

Allt går i en rasande fart nu så jag hinner inte riktig med bloggen. Men jag tänkte iaf uppdatera lite grann om Tilde!

Nu har hon gått på dagis (eller förskola som det numera heter) i ca 1 månads tid. Och allt har gått super bra verkligen! När jag hämtar henne om dagarna så brukar jag smyga så att jag får se vad hon gör utan att hon ser mig och hon brukar ALLTID skratta eller busa med nått barn eller en pedagog och det är så himla skönt att se! Pedagogerna säger att hon verkar trivas och det syns och märks verkligen på henne. Hon är så glad. Och när hon ser mig eller Fredrik så tjuter hon, gapskrattar och nästan springer fram till våra famnar. Vår fina lilla tjej!

Hon har utvecklas väldigt mycket och nu går hon jätte stadigt och har verkligen fått upp farten på småbenen. Dom är ute varje förmiddag så jag tror att skorna har gjort att hon fått bättre koll på balansen.

Hon har även börjat somna själv i sin säng om kvällarna. Första 2 kvällarna var det lite grin men sen har det gått kanon alla dagarna! ("Peppar, peppar, ta i trä!") Senaste kvällarna har det tagit max 15 min och sen har hon sovit. Inte en enda tår eller något klagande. Super skönt. Det värkte i mitt hjärta och tårarna brände i ögonen dom första dagarna.

Nästa fredag ska Tilde vaccineras igen, hon ska få sitt 18 månaders vaccin redan nu.
 
Redo för dagis
 
Potträning
 
 
 
2 tänder har ploppat upp