You can't find peace by avoiding life.

Svininfluensan?

Kategori: Allmänt

Jaa, man kan ju börja fundera på om det är svininfluensan som jag har dragit på mig. Eller kotlettsjukan som Mimmi kallar den :) Har varit sjuk sen i onsdags kväll. Fyfan, hosta, snorar, feber, ont här och där i kroppen. Men nu är febern och den mesta värken borta i alla fall. Alvedonen botar huvudvärken :) Tack för det, för nu orkar jag jobba. Mamma och pappa hämtade mig i fredags eftermiddag, då hade jag fått nog. Jonas skulle sova bort över natten och jag kände mig död, orkade knappt gå själv. Så vi hämtade ut medicin och sen var jag något piggare under lördagen och här sitter jag i dag på jobbet.


Så min helg har inte varit så händelserik inte.
Fick frukost på sängen av söt Jonas i söndags, väldigt uppskattat! Sen fick jag även en Jofama skinnjacka av mamma som hon hade haft när hon var ung. Skit snygg! Vet inte än om jag ska sälja den eller inte, det ska jag fundera på.


Sen fick jag även en systemkamera av pappa som han köpte när han var ”yngre”. Skit najs. Ingen tuff digital, utan den är med vanlig film. Men jag är super glad. Den fungerar Canon! (hihi, fattade ni skämtet?)