You can't find peace by avoiding life.

Midsommarafton 2015

Kategori: Tilde 9-10 månader

Nu är midsommarafton snart över! Vi har haft en mysig dag, men gjorde inget speciellt alls. Jag och Fredde inledde dagen med att bygga ett altangolv till mina föräldrar och Tilde fick härja på med mormor och morfar. Mitt i fick vi en riktigt god lunch med "midsommarmat" och den obligatoriska snapsen till. Sen byggde vi på lite till och blev klara, snacka om att jag kommer vara öm i kroppen imorgon,  haha! Solen stekte på bra dom första timmarna men det hann även komma ca 10 droppar regn - men det är väl inte midsommar utan regn? :) Vi rundade av dagen med grillat, smakade toppen! Nu är det en trött Tilde som busar här i soffan bredvid mig. Men man ska härja in i det sista, hon skrattar så att hon kiknar om man råkar titta på henne :) Då och då kommer hon och kramas och kurar ihop sig på bröstet - men 7 sekunder senare är det full fart igen..
 
Under byggets gång.

Tilde säger både mamma och pappa nu och vi har börjat öva på lite kroppsdelar och lampa, bord m.m. Super kul! Hon går nu även själv med sin gåvagn och det syns att hon helst av allt vill upp och gå nu istället för att krypa! Sätter man ner henne på golvet så drar hon nästan direkt till hallen för där finns det en helkroppsspegel som Tilde älskar att stå och titta på sig själv i. Eller om tvättmaskinen är igång så skulle hon kunna stå en halv dag framför den - haha :)  
 

Det dröjer nog inte länge innan denna lilla damen somnar för natten nu och då ska jag och Fredrik slänga oss i sängen med en bra film, blir väl som vanligt att jag somnar och Fredrik får titta klart själv! Fredrik brukar alltid säga att jag ska säga till när jag håller på och somnar så att han stoppa, men det är samma visa varje gång. Tio sekunder senare sover jag - men det är rätt skönt :)
 
 
En liten badtjej.