You can't find peace by avoiding life.

Söndag

Kategori: Allmänt

Ännu en skön helg är över.. Både Jonas o jag har legat med feber sen i hm. onsdags (?) Men på fredagen var det bättre iallafall, man kunde titta på tv utan att få ont i ögonen och huvudet, så det var riktigt skönt! Jag passade även på att julpynta lite grann på kvällen, lite stakar åkte upp och till sist även granen. Myspys!

Sen spelade Jonas poker SM, men det gick inte så bra, han åkte ut efter nån timme. I lördags var det bara slapp dag, kändes mest som om man tog igen sig lite efter febern. Men på kvällen piggade jag på mig och det blev häng med Jossie och Pernilla, mycket trevligt :)


Idag var jag och Jonas ner och kollade bocken och allt ståhej som var där omkring
, eller ja, vi gick förbi iallafall. För vårat mål var Lilla Saigon på söder, kinatmat blev våran lunch, underbart :) Sen blev jag skit glad när jag såg att det var en några marknadsstånd och tomtar på stan, så vi gick den lilla raddan och kollade läget, men det var enbart tre godisremmar som fick följa med hem.

Men det är bra att dom har såna där grejer tycker jag, får man lite julstämmning iallafall. Julmusiken spelades ju även, självklart! Sen har det bara varit soffan för hela slanten, fotboll har varit på tven hela dagen. Skit tråkigt, men jag får titta på nått lite roligare program lite då och då :)


Nu är det även bara 14 jobb dagar kvar av detta år!
Så jävla skönt. Vi ska ju på Melissa på torsdag, så jag har tagit ledig på fredagen efteråt :)

Nej, nu ska jag nörda lite the sims istället.



Bild från gd.se