You can't find peace by avoiding life.

Top Model

Kategori: Fest

Nu äre väl dags för ett inlägg igen antar jag :)
Tänkte börja med att summera helgen iaf! I fredags eftermiddag åkte jag och Jonas ut till Norrsundet, var meningen att vi skulle käka och mysa med mor & far, meeen det slutade med att vi åkte ut till grannarnas stuga och spelade kubb, grillade och mös. På utvägen där så las det även ett x antal nät, som skulle upp tidigt dagen efter. Och eftersom jag och Jonas skulle åka med mor & far från Norrsundet och kl 10:00, så gick vi upp runt 07:30 på lördags morgonen och hämtade upp alla nätet, tog moppen hem och duschade och satt oss i bilen och åkte till en liten ort utanför Bollnäs, det vi hade lovat att vara med på en brännbollsturnering heeela dagen.
Självklart tog vi oss till final så det blev ett x antal matcher, och jag trodde att jag skulle spy ungefär. Sådär mycket har jag inte rört mig på ett år säkert! Iaf, så fick vi pisk i finalen. Synd.

På vägen hem från den lilla orten untanför Bollnäs, gick det helt plötsligt skit sakta på E4an
. Vi åkte mitt in i världens skyfall med hagel och åska. Bilar hade stannat på väg kanterna efter E4an och dom som körde gick det ca 40 km/h. Det var läskigt! När vi väl va fram i Gävle var det bara att kasta i sig mat och in i duschen, för det bar i väg på 80 års fest (20x4)! Var huuur roligt som helst. Verkligen :) 8kamp och dylikt! Alla verkade ha skit kul, så det var verkligen lyckat!

Imorn bär det iväg till Jonas familys stuga, hoppas på att det blir fint väder och riktigt mysigt :)

Men men, nu blev det långt. Ska lägga mig och glo på repriser av Top Model nu!