You can't find peace by avoiding life.

Snowroller

Kategori: Allmänt

Underbar lördagsmorgon! Sitter och tittar på Sällskapsresan filmen Snowroller, så jävla mysig film :) (Herr Ober! Ice, bitte! HAHA) Lyxade även till frukosten med kex, philadelpiaost och kräftstjärtat, mums! Är väl tänkt att vi ska slira iväg till Willys för en storhandling snart.. Inte de roligaste man kan göra en lördag, men jag brukar vara nöjd om jag får gå och skjuta med den där scannern och Jonas bestämmer vad vi ska ha. Barnsligt, men skit kul :)

Fick tillbaka betyget på det stora praktifallet och jag fick G :) wihooo! Så jävla skönt att slippa behöva göra några ändringar eller någonting, så himla underbart. En sten föll från mina axlar.

Var ju förresten ute och slirade i torsdag, var på Quiznight med några homiesar från klassen, var riktigt roligt då det var så längesen jag var på Quiz sist. Hann även med och jobba några timmar den kvällen.

Justja, såg ni curlingmatchen inatt? Fyfan va spännande det var! Och vann gjorde dom, jag och Jonas var överlyckliga. Inte fan trodde jag att JAG skulle sitta 3,15 h en natt för att glo på den curlingmatch, men det var riktigt kul. Ännu ett OS-guld! Är väl uppe i nio medaljer totalt nu va? Bra jobbat Sverige!



Bild