You can't find peace by avoiding life.

Tilde 2 månader - 31/10

Kategori: Tilde 1-2 månader, Tilde 2-3 månader

Idag blir alltså lilla Tilde TVÅ (!) månader! Och det firade hon med att skrika till och från i nästan fyra timmar inatt.. Jippie. Vet inte om det händer mycket i hennes lilla kropp för hon verkade inte ha ont någonstans och hon åt som hon skulle.
 
 
Två månader. Tiden har verkligen gått så fort. Mitt älskade barn. Tänk när jag väntade henne, då var dom sista två månaderna dom längsta i mitt liv tror jag..

Men det känns som om vi har lärt känna varandra helt. Självklart vet man inte varför hon skriker ibland, men oftast går det att lösa rätt så fort och hon återgår till att vara sitt vanliga nöjda jag. (Inatt var första gången hon varit ledsen så länge, annars har hon nog inte varit ledsen längre än fem minuter - som absolut max)

Hon är oftast glad och pratar och ler mycket nu när hon är vaken. Och hon skiner verkligen upp när hon hör eller ser mig eller Fredrik om vi varit borta ett tag (Varit i ett annat rum i tio minuter brukar räcka), vilket är riktigt mysigt och man blir alldeles varm inombords!

Annars om dagarna brukar vi mestadels mysa i soffan om vi inte är ute på något såklart. Men det blir även några turer i babygymet (vilket inte är så kul tydligen). Hon älskar fortfarande att åka vagn, men somnar oftast inte längre. Iaf inte lika fort. Hon ligger och lyssnar och tittar på det hon ser. Jag ska testa fälla ner suffletten åt henne nästa gång, så kan hon ligga och kika på himlen och träd. Hon brukar oftast vara nöjd med att sitta och titta i sin babygunga om jag ska diska eller duscha t.ex, vilket underlättar vääääldigt mycket för mig. (Tack Tilde ;))

Hon sover i babynästet i sin egen säng och har gjort nästan ända från början. Dock har hon nästan vuxit ur sitt näste nu.. Men hon har börjat snurra sig när hon vaknar om hon inte har nästet. Hon kan ligga raklång fast åt helt andra håll än vad man la ner henne. Lite läskigt. Men hon har inte lyckats vända sig till magen än iaf. Vilket känns lugnande :)
 
 
 
 
 
Nu hör jag hur hon börjar böka i sin säng här bredvid, kanske är dags att starta dagen eller så har hon tappat nappen - återstår att se.